Криейтив Партнерс

Уеб Дизайн и изграждане на сайт

Доверете се на нашите специалисти за професионална изработка на Вашия сайт. Нашият екип използва най-новите методи в уеб дизайна, системи за администриране на информацията и онлайн маркетинга. Ние имаме опит и познания в изработката на фирмени, коргоративни, туристически сайтове и онлайн магазини. Знаем какво е необходимо за бъде вашият сайт добре позициониран и откриваем, а клиентите Ви да намират Вашите продукти и услуги бързо и лесно.

Фирмен уеб сайт

Презентационният фирмен сайт, е нещо много повече от една страница, на която да сложите контактите си. В един свят, където интернет се превръща във всекидневна необходимост, визията на вашият сайт говори за репутацията и имиджа на вашата фирма. Той трябва да отразява ценностите, духа и целите на вашата фирма.

Хубавият дизайн, лесната навигация и полезната информация могат да накарат клиента да направи малката, но изключително важна за вас крачка към това да се свърже с вас, а не с вашите конкуренти.

Уеб сайт - онлайн магазин

Целта на всеки онлайн магази е бързото акомулиране на голям брой посетители и последвалата добра печалба от продажба на продуктите в сайта. За да се случи това обаче, посетителите трябва да видят един красив, полезен и леснодостъпен сайт където продуктите са представени по интерактивен начин, плащането става лесно и бързо, а качеството на предлаганите продукти е такова каквото е посочено и на сайта.

Уеб сайт на туроператор

Всяка уеб страница има своя специфика в зависимост от това за коя индустрия се отнася. В сферата на туризма най-сложни за изработка са сайтовете на големите туроператори. Работата по такъв уебсайт изисква съобразяване пазарната ориентация на туроператора, начина на работа, вътршнофирмената структура, процеси и софтуер.

Уеб сайт на туристическа агенция

При изработка на уебсайт за туристическа агенция също е необходимо познаване особеностите на туристическия бизнес, изграждане на сайта в зависимост от изискванията на агенцията и повече технологично време за изработка. Важно e уебсайта да се съобрази с профила на настоящите и бъдещи клиенти на туристическата агенция, продуктите, които предлага и тенденциите в дизайна.

Уеб сайт на хотел

Сайтовете на хотели от своя страна са сравнително по-опростени от тези на туроператорите например, но при тях се набляга предимно върху красивия дизайн и интерактивното представяне на сградата, стаите и допълнителните съоръжения. Препоръчително е и изграждане на функции за връзка с клиентите и онлайн резервация.

Независимо дали работим с голяма тур-агенция, счетоводна фирма или хотел, нашата цел не е само да създадем уебсайт, който да е с красив дизайн. Ние се стремим да изградим сайт, който да е лесен и практичен за използване, както от собственика, така и от посетителите. Това е единствената гаранция, че максимален брой посетители да се превърнат в реални клиенти.

Какво получавате:

  • по-добър имидж за Вашата фирма с качествено Интернет присъствие
  • персонално обслужване - Вашият сайт ще бъде изграден според Вашите нужди и Вашите изисквания
  • професионален партньор - ние имаме богат опит в изработката на сайтове и знаем "каква е задачата"
  • безплатна оптимизация на сайта още с неговото изграждане което ще ви осигури по-добро подреждане в Google
  • изчистен и уникален дизайн съобразен с изискванията на вашите клиенти
  • възможност да промотирате извършваните от Вас дейности в световен мащаб
  • представяне на Вашите продукти 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата
  • подобряване на продуктивността, намаляване на разходите, реализиране на заявки и реални продажби

Цени за изграждане на сайт


Creative Blog

Уеб дизайн на туристически сайт - част първа

В сферата на туризма най-сложни за изработка са сайтовете на големите туроператори, които изискват познаване на особеностите на туристическия бизнес, изграждане на сайта в зависимост от изискванията на клиента и повече технологично време за изработка.

Прочетете повече...

Уеб дизайн на туристически сайт - част втора

Ето че стигаме до най-важната част от процеса на изграждане на сайт – първата среща дизайнер – клиент. Много дизайнери пренебрегват личните срещи и смятайки, че знаят какво иска клиента, и с оглед да спестят време, се захващат директо с изработката на сайта.

Прочетете повече...

 

 

CreativePartners.org © 2010 | Условия за ползване