Криейтив Партнерс


Дизайн и изработка на банери

Банерната реклама вече се утвърди на българския пазар като бързо и ефективно средство за реклама и промоция на Вашата фирма и продукти. От статични банери до флаш анимации и интерактивни банери. Pay per click методът улесни измерването на ефективността от банерната реклама и позволи на рекламодателите да определят предварителен бюджет и да са сигурни, че плащат за ефективна реклама. Оттук нататък обаче има няколко малки тънкости, които могат да превърнат Вашата реклама в безполезно пилеене на пари, ако не се съобразите с тях.

 • Изработка на банери – интернет пространството вече е препълнено със светещи и крещящи банери на други фирми конкуренти. Не се съревновавайте с тях. Доброто решение е банер, който да представя по оригинален начин Вашата фирма или продукт. Много често простите решения се оказват най-ефективни. Ние ще изработим банер, съобразен с Вашите желания и изисквания, но също така и с изискванията за ефективна реклама и красив дизайн, така че да накараме хората не само да го натиснат и отворят сайта Ви, а и за да създадем добро първо впечатление и да утвърдим добрия  имидж на Вашата фирма.
 • Целева аудитория – Особено важно е да не рекламирате напосоки. Повечето сайтове, които предлагат обслужването на банерна реклама, Ви предоставят възможността да избирате на кои сайтове да рекламирате. Ние ще Ви консултираме къде, как, колко и за колко дълго Вашите банери да се показват, така че да получите максимална възращаемост и те да достигнат до максимален брой потенциални клиенти.
 • Бюджет – Много често фирми, които не са запознати с рекламата в интернет, хвърлят големи суми, а получават много малка възвращаемост. Това се дължи на все още не добре развития пазар на интернет рекламата у нас. Все още няма строго определени методи и технологии за точно определяне на ефективността и обратната възвращаемост. Освен консултанстки услуги за това как най-добре да достигнете до целевата Ви аудитория, изработка на Вашата реклама и следене на нейната ефективност,  ние ще Ви предложим и отстъпки, които сме договорили с най-големите доставчици на банерна и текстова реклама като:
  • Google Adwords
  • Easy Trader
  • Klick.bg
  • Etarget.bg

Цени за дизайн на банери

CreativePartners.org © 2010 | Условия за ползване