Криейтив Партнерс

Поддръжка на сайт

След като сайтът Ви е пуснат в Интернет неминуемо ще се наложи да го променяте, за да бъде съдържанието му интересно и актуално. Понякога ще е необходима малка и лесна за извършване промяна, например смяна на дата или публикуване на информация за организирано от фирмата събитие. Но е възможно да се нуждаете от цяла нова секция или нова функционалност, които да налагат промени в целия сайт.

Непрофесионалното управление на съдържанието на сайт често води до неволно увреждане на структурата му. Възможно е да бъдат увредени или загубени някои препратки, грешки в кода могат да направят сайта уязвим за хакери и спамъри, неоптимизирани графики могат значително да го забавят.

Поддръжката на сайта е непрекъснат процес. Ако сайтът Ви съдържа неактуална или невярна информация, Вие губите най-големия си коз в Интернет - лекотата и бързината, с която можете да актуализирате информацията, която предоставяте на Вашите клиенти и партньори.

С оглед оптимизацията на сайта и доброто му класиране е необходимо съдържанието на сайта да бъде редовно обновявано и актуализирано – тоест необходима е постоянна поддръжка на сайта.

Какво предлагаме ние?

Освен очевидното преимущество, че за Вашият сайт редовно ще се грижат професионалисти, Вие получавате и още едно съществено предимство: професионалните Уеб дизайнери могат много повече, отколкото Ви позволява която и да е система за актуализиране на съдържанието. На нас можете да разчитате за постоянна (абонаментна) поддръжка и качествено управление на съдържанието на Вашия сайт, като за това само ще е необходимо да ни изпращате по електронен път новото съдържание от сайта.

Какво включва управление на съдържанието на сайта Ви:

  • Редактиране на съдържанието на сайта
  • Добавяне на нови материали към сайта
  • Обработка и добавяне на изображения
  • Добавяне и изтриване на страници от сайта
  • Поддръжка на сайта за на нон-стоп функционалност и лесен достъп
  • Отчети и доклади за активността на сайта
  • Бързо реагиране при технически проблеми
  • Диагностика и поправка

„Криейтив партнерс” ООД работи на принципа на „аутсорсинг” – изнасяне на управлението на сайта Ви във външна фирма.

Цени за поддръжка на сайт


Creative Blog

Поддръжка на сайт на туристическа агенция

Лесната поддръжка на един сайт на туристическа агенция зависи особено много още от самия начин по който е изграден този сайт. Първо - дали е статичен или динамичен сайт, Второ - как е изградено и какви функции има менюто за администриране и Трето - дали да наемете нов служител който да отговаря за сайта ви, да възложите тази работа на някой от сегашните служители или да плащате на външна фирма.

Прочетете повече...

Поддържайте съдържанието на уеб сайта свежо и актуално

В ежедневния забързан ритъм на управление на бизнеса, актуализирането на интернет страницата на компанията, рядко стои в началото на списъка от наложителните задачи. Както и много области от маркетинга, това също често се пренебрегва в полза на по-належащите и критични бизнес въпроси. Най-голямата грешка, една компания може да допусне по отношение на своя сайт е да го остави да “застине”.

Прочетете повече...

 


CreativePartners.org © 2010 | Условия за ползване